Joh Vian AS på Finn.no

Teknisk Bureau sine avdelinger er definert som samfunnskritisk bedrift

Vår virksomhet er definert som samfunnskritisk, da vi er leverandør til offentlige tjenester som Politi, Ambulanse, Posten, varetransport, Forsvaret, med flere.
Vi har derfor både en plikt og et ønske om å være tilgjengelig for ALLE våre kunder.

Les mer HER

Om Teknisk Bureau Leknes

butikken_side

Litt historikk

Teknisk Bureau Leknes AS, tidligere Joh. Vian AS er et velrennomert selskap med lang historie. Selskapet ble etablert i 1945 og startet med lastebiler og kull. Fra 1950 fikk selskapet agentur for Shell (bensinstasjon) og drev med bilsalg av Opel i mindre skala. I 1962 ble det inngått kontrakt med GM Norge på Opel/Vauxhall og Bedford lastebiler. Olsen Eiendom Leknes AS overtok som eiere 1. januar 2000 og 15. november 2019 ble Teknisk Bureau AS eier av selskapet. Eierskiftet var en følge av en restrukturering av forhandlernettet til Bertel O. Steen.

butikken_fremfor butikken_inne

Vi har i dag 20 ansatte og representerer bilmerkene Opel, Suzuki og Isuzu på salg, service og deler. I tillegg er vi godkjent Fiat og Mekonomen verksted, og er i etableringsfasen av merkeverksted for Kia og Peugeot med salg av merkene via Teknisk Bureau. I løpet av våren/sommeren 2020 vil vårt verksted også være godkjent som merkeverksted for Mercedes-Benz person- og varebiler. Vi vil da også tilby salg av disse merkene gjennom Teknisk Bureau.

Hos oss finner du et av markedets bredeste bilsortiment. Uansett hvilke ønsker du har når det gjelder bil, så er sjansen stor for at vi har en modell som passer dine behov. Vi har en butikk med godt utvalg av tilbehør og et autorisert verksted med kyndige mekanikere som benytter originale deler.

Les gjerne videre på vår hjemmeside og kom innom vårt lokale midt i Leknes, så skal vi sørge for at du blir riktig fornøyd som bilkunde.

– Vi lever av fornøyde kunder! –

butikken_veien

Designet og utviklet av Reklamebyrået Promo Norge AS © 2020.