Joh Vian AS på Finn.no

Teknisk Bureau sine avdelinger er definert som samfunnskritisk bedrift

Vår virksomhet er definert som samfunnskritisk, da vi er leverandør til offentlige tjenester som Politi, Ambulanse, Posten, varetransport, Forsvaret, med flere.
Vi har derfor både en plikt og et ønske om å være tilgjengelig for ALLE våre kunder.

Les mer HER

Opel Insignia Country Tourer

Med høyere bakkeklarning, 4X4 og 8-trinns automatgir, er Country Tourer perfekt å ha langs norske veier! Enten du skal på hytteturer på fjellet eller kortere byturer, er Country Tourer et godt valg.

Perfekt i Norge

Med høyere bakkeklarning, ekstra understellbeskyttelse og beskyttelsesdeksel rundt bilen er dette en ekte off-road bil – Country Tourer sørger for at du kommer frem dit du skal

  • Fleksibel og allsidig
  • Førsteklasses innovasjoner
  • Ekte off-roader med 4×4 firehjulsdrift
  • FlexRide med kontinuerlig dempingskontroll

Skiller seg ut

Country Tourer har beskuttelsesdeksel rundt hele bilen, i tillegg til ekstra understellsbeskyttelse inkludert forseglede hjullagre. Dette får stasjonsvognen til å se bred og sterk ut.

Får hjertet til å banke fortere

Åpne dørene til vårt nye flaggskip, og la deg begeistre. Den er lekker i hver detalje og har en rekke finesser: AGR-velværeseter (tilleggsutstyr), toppmoderne infotainmentsystem, multifunksjonlt ratt og panorama soltak (tilleggsutstyr)

Gjør det enklere

Kapasiteten og allsidigheten gjør Country Tourer til en ordentlig multitasker. Stasjonsvognen gir deg god bagasjeromsplass med hele 560 – 1665 liter.

Skap karakter

Tøffe 18-tommers lettmetallfelger kommer som standard

Sol og frisk luft

Det stilige panorama soltaket (tilleggsutstyr) gir ikke bare ekstra godt lys innvendig, men setter også et ekstra særpreg på bilen og skaper en fantastisk romfølelse.

Designet og utviklet av Reklamebyrået Promo Norge AS © 2020.